Chaveroni y Herroni 4ever
Broj poruka : 56 Datum upisa : 22.09.2008
| Naslov: Pogledajte owo :((((((( Pon Sep 22, 2008 7:30 pm | |
| Kao shto swi znate, owih dana smo gledali jednu od najgorih i najneprawednijih sitacija koje smo dozhiwljawali owih 4 godine sa Maite. Necemo se kriti, jer nas nije strah od nikoga. Owih poslednjih dana, od kada su doletjeli u Shpaniju, Pedro Damian (Perro Demierda poznatiji u narodu) i ekipa RBD-a su se pobrinuli da BUKWALNO naprawe kampanju protiw Maite. Swima je recheno da Maite NIJE HTJELA da dodje u Shpaniju, shto nije tachno. Jedan od nashih chlanowa iz Mexika je prichao sa Maite na set-u CCEA i ona je rekla da to nije tachno, da joj je produkcija CCEA(chitaj dobro!!!) ZABRANILA da ide na koncerte u Shpaniji zbog nowele. Takodje, Pedro Damian (opet poznat kao Perro Demierda, u prewodu Dzhukela Gownawa - izwinjawam se na izrazu) pricha stwari iz Maitinog priwatnog zhiwota, koje se tichu samo nje. Rekao je da je Maite raskinula sa Guidom. To je njena stwar, i ona je to trebala da nam saopshti a ne Dzhukela Gownawa. Ewo prilozheni wideo ce wam potwrditi owo shto pricham, takodje i uwrijede koje je izrekao protiw Mai goworeci da ce se Maite nakon RBD-a bawiti 'con sus culebrones'. Za owo nema bash neki prewod, ali to je POGRDNA rijech za nowele. https://www.youtube.com/watch?v=kCs-3o4g1rc&feature=relatedSada, ko je prawi fan od Maite, narawno da ce da se naljuti (xmmm mala rijech, dodje mi da ubijem tog gownawog menadzhera raspalog, bez RBD-a on bi bio jedno weliko NISHTA!!!). Moramo dati Maite nashu podrshku! Zato smo se u MP world dogoworili da oni koji hoce, na poweci list papira napishu neku poruku podrshke ali da bude kratka (npr. siempre contigo, tienes nuestro apoyo etc) i da se potpishu imenom i iz koje su zemlje i poshalju na: lena@maiteperronibeorlegui.comili elenaps@gmail.comJer, Maite mora da zna da nije sama!!! Swi koji ste woljni, MOLIM was poshaljite to Preuzeto s RebeldeManie | |
|
Olj@_Chawerroni Admin
Broj poruka : 585 Datum upisa : 21.09.2008 Godina : 33 Lokacija : Na wenčanju Chawerroni..... pukla sam.....
| Naslov: Re: Pogledajte owo :((((((( Pon Sep 22, 2008 7:36 pm | |
| Ubiću ga............. Niko ne sme da mi dira moju MAi!!!!!!!!!!!! Baš je Džukela Gownawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" | |
|
Chaveroni y Herroni 4ever
Broj poruka : 56 Datum upisa : 22.09.2008
| Naslov: Re: Pogledajte owo :((((((( Pon Sep 22, 2008 9:26 pm | |
| | |
|
<3anahi_x_siempre<3 Admin
Broj poruka : 324 Datum upisa : 21.09.2008 Lokacija : gde bego nije:)
| Naslov: Re: Pogledajte owo :((((((( Pon Sep 22, 2008 10:04 pm | |
| joooj nemogu da verujemmmm | |
|
_~I'm_A~Simple~_Girl_~
Broj poruka : 21 Datum upisa : 06.10.2008 Godina : 28 Lokacija : _~*Con_RBD*~_
| Naslov: Re: Pogledajte owo :((((((( Pon Okt 06, 2008 7:56 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pogledajte owo :((((((( | |
| |
|